Нiч яка мiсячна, тiльки незоряна...

Ніч яка місячна, тільки незоряна,
Хмарами все затягло...
Тихо... відлунню нема чого вторить нам...
Спить нехай мирно село...

Он, як завзято, туман обійма землю,
А вона, глянь, мов маля...
Нас бережи Боже, заповідям внемлем...
Хай спочиває земля...

Стануть віднині сирени німими хай,
Спокою тяжка ціна...
Сил набуває хай втомлений рідний край,
Й зникне навіки війна.

12.11.2022 р.


Рецензии