Небольшое счастье

                Болгарский
                Мир и Я


                МАЛКО ЩАСТИЕ

                Случайно попаднах в този град,
                но още в него живея.
                Той е част от големия свят
                и плодни зърна в него зреят.

                Искам една истина да открия
                и с нея дните си да осмисля.
                Китка от честни слова да свия
                и от чужда воля да не завися.

                Това е моето жизнено място
                и друго засега нямам.
                Дори изпитах малко щастие,
                внезапно и без измама.

                Ана  Величкова


Рецензии