Спротив матерiалу

Як дороги,
Що ведуть у нікуди,
Слова пусті,
Жести, зроблені знічев'я,
Відсутність світла по всіх усюдах,
Відсутність добра й прощення,
Бо й ти не вмієш пробачати,
А тільки галочки ставиш там,

Де треба писати філіпіки й кантати,
А не тільки оди містам,

Коли шукаєш правди,
Спротив матеріалу -
Шалений, а не технічний,
І ані каркаде, ані кавалькади
Не поборють твій сум та відчай.


Рецензии