Файнi зранку два бажання

Файні зранку два бажання –
Львівська кава і кохання.
Кави море є у Львові –
море кави і любові.

Поєднались Львів і кава –
насолода і забава...
Два бажання зранку файні –
Львівська кава і кохання...


Рецензии