Натальна карта кохання

Малюючи твій любий образ,
я млосний Місяць вклав в пітьму...
У очі я пролив весь космос,
його об'єм та глибину...

Туманність безлічі галактик
склав Світ Прекрасної Душі...
І непізнаність їх для згадки
в ночі сховати я згрішив…

В безодні Божого прозріння
я взяв гірлянди ніжних слів
зі дня Біблійного Творіння,
коханих в Безлічі Світів.

Буянням квітня у палітрі
слова і музику з’єднав
й диханням Сонячного Вітру
тобі я в в серце все уклав...

Блукач у Космосі містичний
і вільний геть від кайданів,
всотав я в душу усю Вічність
Метагалактики Світів.

І став одним із безліч слів...


Рецензии