Каханачка

Каханачка родная,
Край майго шчасця,
Заўсёды імкнуся
Прытуліць да сябе,

У кожнае мары
Табой ганаруся,
У кожным імгненні
Звярнусь да цябе,

На хвалі пачуццяў
Сэрца гімн узгадае,
Штурхаючысь ціснецца
У клетцы грудзей,

Хваляванне адчуўшы
На мяне азірнешся,
Бліскотнае сонейка,
Зірні ў сэрца хутчэй,

Там моры і рэкі
Збянтэджаны цалкам,
Навекі прытулкам
Маёй, ты, душы,

Алеж насамрэч
Захапіла, ніколі
Святло для мяне
Свае больш не тушы.


Рецензии