Святi писання

Це тільки в святих писаннях
Правдивість - чеснота й еталон.
Правдисвітів бояться,
Їхній запах відлякує,
Мов етанол,
І мова переповнена
Словами ввічливості,
Синтетичними,
Мов антиперспіранти.
Якщо ви в це не вірите,
Спробуйте розповісти
Генію
Про захоплення його
Обдарованістю
І погляньте йому/їй
У вічі.
Такий зараз клімат,
Що люди бояться
Навіть тепла.


Рецензии