Moji virshi

Мої вірші - апофеоз непевності,
Діти Ліліт, сини Ксантіппи,
Мої вірші - абсолютизація даремності,
А також чарівні багаторічні липи.
І хтось, шукаючи їхньої автентичності,
Знаходить у них незрозумілі тези,
І хтось, натрапляючи на них
У пошуках вічності,
Страждає від лінгвістичного діатезу.
І хтось, хто блискуче вміє робити паузи,
Не поставить на паузу їх,
Тому що висвітлює яскраве зарево
Цей паранормальний сміх.


Рецензии