Митець

Митець - пародія на людину,
Винесена за лапки,
У його слів так багато плину,
В його думках так багато ріки,
І він виводить себе зі Всесвіту,
Він не підпадає під жодну категорію,
Він себе обурює протестами,
Він себе збудовує горами,
Оточує себе ровами й замками,
Можливо, також переплітає з гармонією
Чистих квітів...
Митець- функція.
Митець - система напівзамкнена.
Митець - загадка для неофітів.


Рецензии