Прометей

Під час цієї чуми
Справжні почуття приховані,
Як пронизливо-недовірливий погляд під маскою.

Під час цієї війни
Відстань між камерами серця
Становить безліч блокпостів.

Під час ціє стагфляції
Мистецтво
Знезмістовляються,
Знецінюється,
Перетворюється на
Лабіринт незрозумілих транзакцій.

Під час
Цих польотів небо
Розривається вщент.

Під час цієї доповіді
Наука самоанігілюється,
Танцюючи з понівеченим
Мистецтвом.

Під час цього слему
Душі переплітаються,
Склеюються.

Під час укладення цієї угоди
Я дивлюсь навколо
І вимикаю
Десятки тисяч камер
Відеоспостереження,
Аби Всесвіт не бачив, як
Я цуплю
Вогонь з Вашого неба.


Рецензии