На собаку велике, на кота мале

Великий i могутній кволо плентається позаду моторної мови, вжаленої nomina feminativa.
 
Пiд березневою снiговою вуаллю чухається обличчя, пiд вовняним светром свербить спина.
 
Кортить, хай не придбати, та хоча б примiряти щось з хвемiністичної колекцiї і видертись на подiум весни.
 
                1. Критикеса
 
Обережно вбираюся у панську сукню. Горнеться до тiла важкий шовк, колихається на капелюшку страусяча розкiш.
 
Мамцю! У нетрях задзеркалля блазнює моторошна Скессa.
 
 
                2.Авторка
 
На тремпелi зручний повсякденний костюм, спiдничка вище колiн. Замружуюся... Велетенські метелики пурхають, де тра.
 
Чую і відчуваю благальну харкiвську тягнучку: "О-о-ольк-а-а-a!!!.... " Солодше з найпестливiших звернень.
 
Пiдцибую вiд несподiванки - з нетрiв шафи двозайцевий лемент: "Химка, вогню!"
 
 
                3. Членкиня
 
Хiт сезону. Ширше нiж довше. Не лiзе анi через голову, анi через ноги.
 
На собаку велике, на кота мале.
 
Трендова загадка - де ж його взяти і куди кинути?


Рецензии