Наснилося з ночi дiвчинi

Наснилося з ночі дівчині…
 
Гострі гелеві пазурі на повіках.
Взуттєві щітки клеєних вій на пальцях рук та ніг.
Довжелезні пасма нарощеного волосся з-під стрінгів.
Бездоганна лазерна епіляція голови.
Різнокольоровий татуаж мозку.
 
Татуйаужтвойу-у-у-у-мідь…
 
Жах?
 
Тренд!!!
 
 


Рецензии