лiст ляцiць

Ляціць па водле злога плёну
уздоўж апусцелага бульвара
барвяны ліст старога клёну
быццам прэм'ера лістапада

Сядлая вецер час ад часу
уверх ўзнімаецца па троху
і ападае
ападае
у след паветранага току

І тым хто позiрк
у неба нiжа
магчыма мроіцца з парога
рука загадкавага бога
што лёс нам свой
на восень піша


Рецензии