Юбилей бабулечки

Надія Федорівна -- лагідна та щира,
Усміхнена, бадьора, як завжди,
Очима випромінює довіру --
Їй хочеться в усьому догодить!

Поважний вік, вклоняються їй люди,
Родина зігріває душу їй,
Прийшли-приїхали вітати з відусюди -
Безмежна вдячність...жити не самій!

Онуки й правнуки дарують їй повагу,
Тепло сердець -- за мудрість, за любов!
Це додає щоденну їй наснагу
Для них пожити ...  просить Бога знов.

А Він підтримує усі її стремління,
Благословляє ранком кожну днину,
Бо серце її сповнене сумлінням!
Хай довше береже Бог цю Людину!


Полтавська ОТГ, с. Пальчиківка
7 листопада 2022 р.
85 - річний ювілей прекрасної бабусі
Надії Федорівни.


Рецензии