Няужо вам усё яшчэ мала?

Няужо вам усё яшчэ мала
Карнiкам i кiвалам
Крывi Беларусау вольных
Жыццем рабскiм незадаволенных

Крывей нашых жонак i дзецi
Калi ужо вы нап'ецеся?

Вам толькi вiдовiщ ды хлеба
А нам задарма iх ня трэба
Вы чаркай ды шкваркай сытыя
А мы у кайданах ды бiтыя

Але ж прыйдзе час, i волю
Здабудзем крывею ды боллю!

Чакае усiх вас кара,
Пiсау хто даносы i скаргi
У вас "пераабуцца" не выйдзе
Вы усе ужо у Чорнай Кнiзе!

А мы возьмемся за далонi
I разам спяем "Пагоню"


Рецензии