Пам ятi Свiтланочки Матвieнко

Ти ясним сонечком була
така тендітна ніжна мила.
Та сяяла твоя краса
мов зачарована перлина.

Промінчик у твоїх очах
всім дарував тепло та радість.
В красивих лагідних словах
любов та ласка відчувались.

Та зникло сонечко з очей,
жахлива звістка серце ранить.
Чому найкращі із людей
цей світ так рано покидають?

Жахлива істина життя.
Не правильно!
Не справедливо!
Чому забрали небеса
дорогоцінную перлину?

Навіщо?
Як це так?
Чому,
така жорстока правда втрати?
Хто загасив життя зорю?
Словами біль не передати.

Поринула за небокрай.
Взлетіла зірочка яскрава.
Осяяла безмежний Рай
перлинка на ім'я Світлана.

29 июля 2022г.@


Рецензии