Слава Богу Что я с тобой

Кавер на Nameless Москаль

Я напевно самий добрий
Серед друзів всіх своїх
Самий кращий та хоробрий
Хоч до рани прикладай

Та одне
Я знаю точно:
Слава Богу, що я не москаль!
Слава Богу, бо печінку жаль.

Я напевно самий чемний
Серед друзів всіх своїх
Самий супергеніальний
І майбутній президент. 

Та коли встаючи ранком
Дивлюся в брудне вікно
Я радію, бо знаю, все одно:

Слава Богу, що я не москаль!
Слава Богу, бо печінку жаль.
Слава Богу, що я не москаль!
Слава Богу, бо печінку жаль.

Слава Богу, що я не москаль!
Слава Богу, бо печінку жаль  xxx


Рецензии