Дощ очищаe мiсто

Дощ очищає місто

Дощ холодний безупинно
Йде сьогодні цілий день.
В душу дихає полинно
Елегійністю пісень.

Дощик стукає у вікна
І танцює на даху,
Краплі, начебто насіння,
Розсипає на шляху.

Очищає дощ все місто,
Миє листя золоте.
Пізня осінь урочисто
По стежках ясних іде.

От би краплі все погане,
Непотрібне і лихе,
Все гірке і безталанне
Змили в урвище глухе…


Рецензии