Душа

                Болгарский
                Мир и Я

               
                Д У Ш А

                В мен трепти озарена душа,
                макар че във време коварно живея.
                Изграждам с радост, никога не руша,
                а когато ми е трудно, си пея.

                Песните, които сама си измислям,
                са с думи искрени и лирични.
                А звуците са с обич пречистени -
                нежни и завладяващо-мелодични.

                С моите песни аз се спасявам
                от омразата, която брули света.
                На песенни струни се устремявам
                към осланена, но жива мечта.

                Ана  Величкова


Рецензии