Бекжан Темирханга

Чачты да тарап батышка,
Барчудай азыр жарышка.
Колдогу саат кумушбу?
Жылт этип кетти алыска.

Унунуз очпой эзели,
Илхомдун келсин кезеги.
Тупко бир салам айтыныз,
Тааныштай жаны кечеги.


Рецензии