Iдеологема

Вони дивились фуете,
Читали про Кандінського.

А мову українську шаную я за те,
Що нею можна обстібать Белінського.

У дні страждань,
У дні душевних ком,
В момент, коли все кепсько та фігово,
Стирчить над нами гордим їжачком
Незламна наша солов'їна мова.


Рецензии