Колись

Колись новий настане день
І по-новому все засяє,
І буде ранок з теплим чаєм
І фон з улюблених пісень.

Мене той біль не сколихне.
Я буду мріяти і жити,
І неодмінно так любити,
Щоб відчувати вдвох одне.


Рецензии