По самi вiнця

Чи ляже карта
Під раж азарту?
Крізь спалах ватри –
В непевне завтра.
Чорти на варті.
Чи того варте?
 
За морем темним
Охряна хата.
Згорну буремну
Строкату мапу.
В далековиді –
Йой-йой проблемно.
Чи не даремно?
 
На мить замислюсь...
Жаринку фарту
Затисну міцно
У жменьці. Жарти?
Ні, новорічне
Ігристе  щастя.
По самі вінця.
А дідьку – трясця.


Рецензии