Свету вам, мае нашчадкi!

Свету вам, мае нашчадкі!
Памятаеце несмяротную формулу - калі б маладосць ведала, калі б старасць магла?
А як вы думаеце, што б яна змагла - мая старасць?
Ах, вы пра гэта не думаеце ...
Ну, і правільна робіце!
Ну, а вось, напрыклад, колькі адзінак гэтай вашай хваленай інфармацыі месціць запісаны ў фармаце дівіді музычны порнафільм "Я так хачу маю любімую жырафу"?
Я думаю, некалькі мільёнаў гэтых вашых байтаў…
А верш А. С "Я помню", запісанае ў рэжыме простага электроннага нататніка, замаскіраванага пад папяровы ліст?
А можа ў Пушкіна не тыя байты?
Можа, у яго нейкія асаблівыя байты?
Што вы пра гэта думаеце, а?
Нічога не думаеце? ...
Ну, і правільна робіце.


Рецензии