Рiздвяна спiванка

                Іцхаку, для Люсі
            
             І
Різдво пливе Телесиком*
У місячнім човні.
З весельця радість плескає
У кольорові сни.

Приспів:

Мукає телятко
Чарівну колядку,
Чарівну колядку -
Оберіг від бід.

А коло телятка
В яслах спить малятко,
Міцно спить малятко,
Що здивує світ.

              ІІ
Втішає Зірка ласкою,
Надію посіва,
Серця голубить казкою.
Веселого Різдва!


* http://stihi.ru/2020/01/06/3429

Квазізимове

/Ольгіня/

Вальнув у Квазізим’ї сніг лапатий,
Лілейно розквітаючи лататтям.
Та клята злива ллє на диво й ллє.
Різдво ж собі Телесиком пливе...


Рецензии