Малознайомi

Сотні дрібниць аби сплести далекі шляхи,
сотні обставин аби поєднати несхожих,
сотні причин, щоб прийнять незнайомі гріхи
і закохатися двом перехожим...
Звиклих віддАвна до самості і самоти,
змусити трепет бажання по-новій відчути.
Хто про що мріяв і хто що насправді хотів
згодом прийдЕться забути.
Разом, натомість, збудуємо мрію новУ,
доля уміє примусить пиху до покори...
Думалось - сон, виявляється, що наяву
нам усміхаються зорі.
Знати б навіщо Бог стільки потратив часУ
зводячи дві самоти у маленькому домі?!
Може, щоб ми відшукали у душах красу
мало знайомих.


Рецензии