Квiти у листопадi

Квіти… Осінні квіти…
Ніжні, як подих вітру.
Хочеться оживити
Їхню п'янку палітру.

Запах благоуханний…
Осінь… Невже можливо,
Щоб аромат духмяний
Так спокушав грайливо?

Спаяність барв і світла,
Радісна гра фантазій!
Млості приємна хвиля
Б'ється, немов в екстазі…

Місяць уже на спаді,
Осінь красу втрачає…
Ніжності в листопаді
Серцю не вистачає!..


Рецензии