Осiннi жiнки

Жінки осінні, мов осінні квіти
Приваблюють всіх  ніжною красою
Хоч вже недовго барвам цим радіти -
Осіння врода завжди із журбою.

 Так, сохнуть губи -
звАбливі пелюстки,
Але в очах ще вогники палають!
Вбирають сонця яскравіші згустки
О, це вони навчились -  вміють, знають.

Осінні квіти - як жіночі примхи,
Червоні, сині, жовті і рожеві
Цвітуть такі собі прекрасні німфи,
Мов біль, печалі зовсім не суттєві!

Але коли заглянеш глИбоко у душу,
Побачиш саме те святе і вічне,
Що, навіть, смерть не вб'є і не  розрушить:
Любов жива , як музика велична!


Рецензии
Дякую, Валя. З пов. до Вас.

Игорь Ярин   19.05.2023 13:28     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.