Iскра надii

Іскра надії

Іду по життю, як по мінному полю,
Немов через терни, шепчу молитви.
Тремчу від образи, від гострого болю,
Здається душа осередком пітьми.


І все ж таки в серці є іскра надії,
Що спуститься Ангел з високих небес
І душу, немовби посланець месії,
Врятує від горя без всяких чудес.

В маленький блокнот він запише жадання,
Які продиктує бентежна душа,
І більше не буде тяжкого страждання,
Що смуток неясний щодня воскреша.

Сховаються хмари похмурі за сонцем,
І Ангел мені помахає крилом,
Немов побажає не черствіти серцем
І бути собою між благом і злом.


Рецензии