Prieteni, va astept acasa

        08.11.2022 год.
         К И Ш И Н Ё В
            (Mold)
Soarta m-a purtat hain prin lume,
Zburam la cer apoi in jos cadeam.

Bucuros de slava si de nume,
Necontenit in vers iubirea vo cantam.

Voi azi munciti,traiti in tari straine,
Prieteni dragi,colegi si buni amici,

Eu am ramas stapan pe-a noastra glie.
Eu va astept pe toti c-a sa veniti.

Unde ai plecat,prieten devotat?
Tu iesti si acum stimat.

Te-astept cu mare drag,
Sa te intorci in prag.

La vatra stramoseasca,
Unde impreuna am stat.

S-au rumenit iar merele in livada,
Si stugurii din vie sant mustosi.

Moldova va asteapta sa va vada,
Ca mai inainte sanatosi.

Sa ne prindem usurel de mana,
Sa incingem hora din batrini.

Cu un pahar de vin si-un crai de paine,
Cu noroc si pace sa-l cinstim.


Рецензии