Тоскуя по Родине своей

Абдуллаеву Залимхану
https://proza.ru/avtor/zalimxan


Тоскуя по Родине своей
По горам и рекам хрустальным
Пашням золото скошенным
Любим всегда среди людей
О сын Балкарии древней
Дай Бог скоро вернёшься домой
Верующей чистою душой
Радости в сердце станет
___
Тансыкъ бола кесинги Джуртунга
Таулагъа анан накъут суулагъа
Чалынган алтын сыртлагъа
Сюйюмлю къалдынг  ичинде адамланы
О баласы эрте Малкъарны
Иншаллах юйнге къайтырса
Иман кирсиз джанын бла
Къууаныб джюрекъбла
__

8.11.2022
а.Новая-Джегута (КЧР)


Рецензии