Новий

Неначе вересень будь щедрим і легким.
Тримай в запасі пару паспортів.
Щоб сумніватися ніхто не захотів,
Що ти десь можеш бути не своїм.

Неначе жовтень фарбами малюй
Свої бажання та натхнення,мрії..
Щоб нам жилося в нашій Україні,
Перехрестись і через ліве плюнь!

Як листопад дощами смуток змий!
Ми новий світ з тобою намалюєм.
Міста і села знову відбудуєм,
І буде іще кращим світ новий !


Рецензии
І буде так, а не інакше! Успіхів.

Лариса Геращенко   06.12.2022 07:14     Заявить о нарушении