У свiтi мрiй

О, світ казкових мрій, любові!
Світ добрий, чистий, як сльоза!
У ньому й роси світанкові,
І неба синь, і бірюза…

У світі мрій немає горя,
Нема ні смутку, ні війни.
Там віє спокоєм від моря
І чути запахи весни…

У мріях не бува бентежно,
Ніхто не згадує про зло.
Там є чудесне узбережжя,
Де завжди сонце і тепло.

Там щастя б'є струмком прозорим,
Всі усміхаючись живуть
І сміхом повняться бадьорим,
Сміливо вибирають путь.

Я там була у тому світі,
Літала птахом і пливла,
Шукала радість в буйноцвітті,
Кохання в серці берегла.

У світі мрій була щаслива,
Розумна, мудра, ділова,
І справедлива, і вродлива,
Кохана, ніжна, молода…


Рецензии