На поезiйному узбiччi

Не під. Не понад. Поза всім,
В нориці з хутряної тиші.   
Казковість снігова колише,
Розплутує кошлаття рим,   
Вичісує безслівний відчай   
Несамовито зимних зим      
На поезійному узбіччі.      


Рецензии