молити сил i снiв

Дзеленчать порожні відра.
Тягне біс їх проти вітру.
На діряве денце - дзень  -
         Бряцнув день.

Дні – цяцянки, бісе-друже,
Ти збирав би ліпше душі.
У відерце зазирни,
         Де ж ті дні?

Любо б видер душу-видру.
Бач, не можу кинуть відра.
В мить, як  підуть  відра з рук,
        Зтирять в брухт.
           ……………

Морок навесні від вітру.
Треба всім ковтати вітрум
Та молити сил і снів
          Навесні.


Рецензии