У макiтрi довбунц

                У невтямках – реп’яшки...
                "Отакоjі"  И.Скородинский Стихи.ру    
          
Віють сміттям брехунці.
Скиглить вітер в гаманці.
У макітрі довбунці
Із півкулі до півкулі
Протряхаються…

Серпень яблуком в руці.
Медом змащені млинці.
Горобинові гронці
Школярам складають дулі,
Присміхаються…


Рецензии