Краще

Осінь тривожна навчила
Жити сьогодні, в цю мить,
Не опускаючи крила,
З вірою в просвіток жить!

Краще спинити миттєвість,
Слухати пісню дощів,
Серцем відчути чуттєвість
Теплих і лагідних слів.

Краще дивитись на листя
В дзеркалі сонних калюж,
Краплю зігріти сріблисту,
Мчатись у мріях чимдуж.

Краще вдихати повітря,
Запах дурманний трави,
Руки підставивши вітру,
Слухати шурхіт листви.

Краще збирати букети,
Жити із вірою в мир,
Чути в мелодіях злету
Успіху радісний вир!


Рецензии