Every class has political affiliation

 

Every Letter Class
Every meaning class
Class sense
Alfa
Beta
Gamma
Delta Penta
Imperial meaning
[]
{}
0
Provincia
0
{}
[]
Leading empyre
Junior empre
{}
[]
0
Junior province
0
[]
[]


Рецензии