Незалежность

Ні самостійності нема, ні незалежності,
Навколо нас війна, що вліво, що направо…
А могли жити при такій безмежності,
Тепер от розіб’ють, як шведів під Полтавою.

Роки пройдуть, ми знов заживемо,
Тільки навіщо тих захоронили?
Колись про це в піснях згадаємо,
Про те, як ми в війну життя любили.


Рецензии