Здмухну зайве

Грає стигла відьомська врода,
Розкошує в любощах тіло.
Дивно… Щойно себе жаліла -
Ач, тебе, бідолаху, шкода.

Мав мене за шкідливу звичку.
Несвідомо (невже ж?) кривдив.
Не дери із нутра шпичку,
З нею разом життя вийде.

Змружу очі кольору м’яти -
У пройдешньому ти. Далеко...
І тобі мене не здогнати,
Бо мітличчина вдача легка.

Понад міру кохала. Смішно...
Понад миром - м’ятнеє сяйво.
Обтрушу, мов пісок, колишнє.
Обережно здмухну зайве.

Здмухну…
                Зайве…


Рецензии