Вiдвертозоряно

Торка лоскотун під серце,
Злітаю за дальні зорі.
Хіть Шляхом Чумацьким в’ється,
Рогатий місяць говорить
Щось схвальне, та не для друку.
Чуттєвості чорні діри.
Крізь нескінченність розлуки
Орфей йме думкою Ліру.
Жагучий льодяник ночі.
Для пристрасті Світ - дрібниця.
Знехоче розплющу очі –

Не ти.
         
          Втім...
                Чи є різниця?


Рецензии