Дурничка

Ноги атласно голені,
«Irresistible» - на зап’ястя.
У завидющої долі
Шаленства виборю кастинг.

Лоскоче віхола вії,
Відпурхує примху зухвалу.
В панчоху реп’ях надії
Уп’явсь, мов синиця в сало.


Рецензии