любоу

во у мяне любоуница,
на любоуниц вязе так вязе
еде са мною яб...ться
И мне кашык яблык вязе.

кажу ей, можа прайдмся?
гляди як сення тяпло,
а яна мне,а ты хоть наеуся?
бо зноу будешь пьяы у гауно.

ну добра,грыбы закатаю,
яны ужо час як кипять,
тады я с табой пагуляю,
а табе грыбоу баначку узять?

яле банку мне потым вярни,
бо мне ящэ саляку варыть,
ой за гэтай тваю любви,
не успею у хате я парадки зрабить.

ну добра пашли дзе гулять,
бо мне усе рауно у санту,трэба
трэба сабаке кастей там набрать,
ды дахаты купить яще хлеба.

во у мяне любоуна,
на любуниц вязе, так вязе,
маей любви яна виноуница
и любоу мая не праидзе.


Рецензии