Святославу

Себе вважає патріотом.
Навколо зирить ворогів.
Та з прагненням тупого ідіота
Давно "не бачить берегів".
Людей, що пишуть не на мові -
Легко образить він "фашистом",
Спраглий пролити море крові
Та Пушкіна ще маэ за рашиста.
А кремль таких - ставить за приклад.
Лякає нацизмом своїх,
Не треба фейків "про ікла" -
"- Такого й вбити - не гріх".
І їдуть до нас їх федерали,
Вражаючи мирних сімей,
А "патриоти" - вже повтікали,
За спини росмовних людей.


Рецензии