Послушай!

                Болгарпский
                Земля и Люди


                ПОСЛУШАЙ!

                Ноември е топъл като през юни.
                Времето става различно -
                то сякаш в някакво мрачно безумие
                цикли мени нелогично.

                Вируси плъзват, война се вихри,
                хора невинни загиват.
                Злото вилнее - няма да стихне,
                света с отрова залива.

                Родна и страдаща наша планета,
                спри за миг това въртене.
                Послушай в твоите ловни полета
                човешкият род как стене!

                Ана  Величкова


Рецензии