Рапто най доляй такой ба ся...

п. Н.С.
Раптоўнай доляй такой баўся
І тым імгненнем, што прыдбаў:
Твайго пляча ледзь-ледзь кранайся,
Як колісь нечае кранаў
І пад уладай маладою
Зноў да нябёсаў узлятай,
Як было некалі даўно ўжо,
Калі я некага кахаў.
-13.10.22.


Рецензии