Пулаймарам эп сан салтару. Г. Егорова, И. Семенов

Пулаймарам эп сан салтару.
    Г. Егорова, И. Семенов
Пулаймарам эп сан салтару,
Пулаймарам эп сан машару.
Савас тенипе савма сук,
Манас тенипе манма сук.

     Шыра эс мана, тупсам.
     Эп кететеп сана нумай сул.
     Чунамри тунсаха лаплантар,
     Черери сурана сиплентер.

Ураххине савран камалтан,
Аш самахсем ана каларан.
Пашалтатран  ятне ялан.
Хакламаре савах сана.

Пулаймарам эп сан юрату,
Хаяймарам чуна эп усма…
Ураххишен сунса туймаран.
Ман черчен, ачаш туйама.


Не смогла твоей я быть звездой,
Не смогла твоей я быть женой.
Счастья не бывает без любви,
Если сможешь, ты меня прости.
 
Ищи ты меня, найди.
Жду тебя я уже много лет.
В сердце рану мою излечи,
В душу мне ты покой принеси.


Рецензии