Харгы заагша найдабари. Маяк надежды

Тэнгэриин дуун, бороон, сахилгаан,
Хура, хальтин, хада,
Ольтрог орой, ой модон,
Уhан далай, уулэн.


Гром, гроза и молния,
Ветер, дождь, гора
Острова вершина,
Лес, море, облака.


Рецензии