174. Ось i знову осiнь у гостi завiтала!

Ось і знову осінь в гості завітала,
То засяє сонцем, то дощем поллє...
По містах і селах осінь мандрувала
Й заглянула тихо у вікно моє.
      2
І мене красою осінь чарувала,
Золотистим листям вітер шелестів
Десь останню пісню пташечка співала,
А на павутинці павучок летів.
     3
І хмаринки в небі ніби на картині,
А під ними підпис: "Автор - Бог - Творець!"
Порадію друзі разом з вами нині,
Бо красиву осінь нам послав Отець!

Ганна Горбатюк.


Рецензии