Кв ти

Дівчина так любила квіти,
Любила квіти навесні.
Як можна знов спокійно жити,
Коли всі квіти у крові?

Якщо всі душі на землі,
То де ж тепер усі живі?
Якщо серця таки сильні,
Чому ж люди такі слабкі?

Дівчина так любила квіти.
Куди ведуть її стежки?
І ось останній день вже літа,
І ось спадають лепестки...


Рецензии